Je bent nu hier: Beware of Loverboys

Hallo ik ben 19jr en stom verliefd op een jongen. heb hem met mn domme kop 1500e aan hem gegeven wat hij had allemaal mooie praat dat hij een lening of kon sluiten en dat hij zo snel mogelijk hier weg wilde uit t gezeik wat hij hier had. ik zou het terug krijgen maar dat heb ik natuurlijk niet gehad. nu wil hij meer. maar heb hem gezegt dat ik dat niet had, nu wilt hij dat ik met een vriend van hm naar bed ga dan hoeft hij die geen geld gegeven balblabla. ik weet dat dit foute boel is, heb de film lover boy gezien heb dat boekje ook gelezen,ik wil aangifte doen bij politie, t enige waar ik nu heel bang voor ben is dat hij mn ouders wat aan gaat doen. wat moet ik nu doen???


Reactie Scharlaken Koord

hoi, wat een verhaal, het beste is om het te vertellen aan je ouders en aangifte te doen bij de politie. Vaak dreigen deze jongens heel veel, en dat maakt je bang, waardoor je stopt met aangifte doen. Maar dat is juist wat zo'n jongen wil. we sturen je nog een mail!

reactie Meer reacties


  • Nep-loverboys en lovergirls ingezet op Stadsfeest Doetinchem https://t.co/Pv3SMyJ59C Toch wel weer confrinterend da… https://t.co/hftvOqaXva BewareLoverboys op 03/09/2018
http://preventiescharlakenkoord.nl/components/com_focusgallery/files/images/large/123867_footer_algemeen.jpg
http://preventiescharlakenkoord.nl/components/com_focusgallery/files/images/large/353921_footer_lovelimits.jpg
http://preventiescharlakenkoord.nl/components/com_focusgallery/files/images/large/821197_footer_docent.jpg
http://preventiescharlakenkoord.nl/components/com_focusgallery/files/images/large/721469_footer_beware.jpg