Je bent nu hier: Beware of Loverboys

Ik heb sinds kort een relatie met een jongen van bijna 19 ik heb hem leren kennen via internet. Hij doet niet vreemd hij praat niet negatie over mijn ouders of vriendinnen hij vraagt geen rare dingen aan me maar hij heeft heel veel meiden op msn... hij zegt dat hij maar heel af en toe met ze praat. is hij een loverboy?


Reactie Scharlaken Koord


Hoi E, bedankt voor je berichtje. Veel contacten hebben op msn hoeft niet te betekenen dat je vriend een loverboy is. Maar het is goed dat je het jezelf afvraagt. Zoals jij hem hebt leren kennen, via internet, zo zou hij ook allerlei contacten kunnen beginnen en onderhouden met andere meiden. En je moet daarin voor jezelf bedenken of je dat wel of niet ok vindt in jouw relatie. Heb je het je vriend wel eens gevraagd, hebben jullie het er al wel eens met elkaar over gehad? Heb je concrete aanwijzingen dat dit misschien zo zou kunnen zijn? Je zou ook eens een vriendin, die hem ook kent kunnen vragen hoe zij het ziet en hoe zij over de situatie denkt. Belangrijk is dat je weet dat je mag aangeven wat je wel en niet prettig vindt en wat voor jou wel en niet ok is. Succs ermee, groetjes! 

reactie Meer reacties
 

  • Nep-loverboys en lovergirls ingezet op Stadsfeest Doetinchem https://t.co/Pv3SMyJ59C Toch wel weer confrinterend da… https://t.co/hftvOqaXva BewareLoverboys op 03/09/2018
http://preventiescharlakenkoord.nl/components/com_focusgallery/files/images/large/123867_footer_algemeen.jpg
http://preventiescharlakenkoord.nl/components/com_focusgallery/files/images/large/353921_footer_lovelimits.jpg
http://preventiescharlakenkoord.nl/components/com_focusgallery/files/images/large/821197_footer_docent.jpg
http://preventiescharlakenkoord.nl/components/com_focusgallery/files/images/large/721469_footer_beware.jpg